donderdag 17 juli 2014

Hotel met jacuzzi in Amsterdam


Lekker weg met z'n tweeën in Nederland of België is helemaal compleet wanneer je een hotelkamer boekt met een jacuzzi op de hotelkamer. Een overnachting in een hotel met bubbelbad op de kamer kan bij een selecte groep hotels in Amsterdam. Bekijk ons overzicht, boek je hotel & geniet van je eigen jacuzzi op je kamer. De onderstaande hotels hebben een bubbelbad en behoren tot de beste designhotels van Nederland:

Hotels met jacuzzi of bubbelbad op de kamer:
  • Hotel The Toren
  • Hotel Villa Ruimzicht Doetinchem
  • Conservatorium Hotel 
  • Sofitel Legend The Grand Amsterdam (Zwembad in de Spa)

Hotel The Toren heeft een jacuzzi

Hotel The Toren heeft meerdere luxe en stijlvolle hotelkamers. Bij dit hotel kun je jezelf en uw partner flink verwennen een kamer met uitzicht op de grachten. Ook heeft dit hotel een Deluxe kamer: een heerlijke jacuzzi op de hotelkamer en uitzicht over de tuin of de Amsterdamse grachtengordel. Voor de gasten die iets extra's willen, zijn er de zeer uitgebreide en luxe Special Deluxe kamers, de Garden Cottage en de Suites hotelkamer. Deze type hotelkamers zijn allen uitgerust met een grote jacuzzi voor twee personen. In de Special Deluxe hotelkamers en de Garden Cottage hebben de jacuzzi midden in de hotelkamer. Voor nog meer luxe kun je bij de Garden Cottage, naast het bubbelbad, ook plaatsnemen in de stoom- en douchecabine. Dit excellente hotel biedt je de meest comfortabele overnachting die je maar kan wensen.

Sofitel Legend The Grand Amsterdam biedt een jacuzzi

Een van de weinige vijfsterrenhotels in het centrum van Amsterdam is Sofitel Legend The Grand. Dit hotel heeft zeer luxe kamers en biedt uitgebreide faciliteiten. Het hotel zit op 5 minuten afstand van De Dam. Naast de perfecte hotelkamers heeft het hotel ook geweldig restaurant en biedt de gasten een spa met een zwembad midden in Amsterdam. De kamers en suites worden uitermate goed onderhouden en verzorgd door het personeel van het Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Alle hotelkamers zijn verder voorzien van een regendouche en een bad.
Het restaurant van The Grand Hotel heet Bridges. Het restaurant heeft een Michelin-ster en richt zich vooral op visgerechten. Elke maaltijd kan worden voorzien van een passende kwaliteitswijn uit de wijnkelden.
Heeft een een drukke en zware dag gehad? Relax dan in de luxe spa met jacuzzi en zwembad. Het gaat om een heerlijk verwarmd binnenzwembad. Verder heeft de spa een sauna en een hamam.
Toch liever van de buitenlucht en de omgeving genieten? Dat kan je doen in de nette tuin bij het  hotel, daar kun je met een drankje op het terras in de zon relaxen.
De interessante bezienswaardigheden in Amsterdam zijn eenvoudig met de tram te bereiken. Op de Dam stoppen meerdere trams die je door heel Amsterdam kunnen vervoeren.

Hotel met bubbelbad op de kamer

Wil je dus tijdens jouw verblijf helemaal tot rust komen? Boek dan een hotelkamer met bubbelbad! Je kunt onbeperkt gebruik maken van het bubbelbad en een garantie voor een relaxed verblijf. Verder kun je in de meest luxe hotels een fles wijn bestellen en deze wordt bezorgd door de roomservice terwijl je uitrust in het bubbelbad op jouw hotelkamer. De beste onderdelen voor een gezellig of liefdevol weekend met jouw partner in Amsterdam!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten